Thelma Siberg

Pahaa sisarpuolta näyttelevä Thelma Siberg on tullut tutuksi TV2 Uusi Päivä -sarjasta Krista Kortelaisen roolista. TV-työn lisäksi Thelmaa on nähty teatterilavoilla ja nyt Taaborilla jo neljättä kesää.

Thelma on ollut pienestä asti kova esiintymään ja hän huomasi jo hyvin varhain nauttivansa esiintymisestä kovasti. Teatterin taian ja hauskuuden hän ymmärsi kavereiden kanssa yhteisiä näytelmiä harjoiteltaessa. Sitä samaa lapsenomaista fiilistä ja tunnelmaa Thelma kokee Taaborinvuorella: luonnon keskellä leikitään tällä kertaa Tuhkimoa!

Thelma ajautui lukioikäisenä näyttelijän työhön saadessaan ilman kokemusta ja odotuksia roolin uudesta koko perheen draamasarjasta. Tässä sarjassa Thelma oli mukana lopulta kahdeksan vuoden ajan, sarjan päättymiseen saakka. Kuluneet kahdeksan vuotta kouluttivat ja ohjasivat Thelmaa uusiin seikkailuihin, kuten juontajan töihin, joita Thelma nykyisin myös tekee.

"Olen super-innoissani! Kaikki edeltävät roolini ovat olleen melko puhtoisia ja pitkään olen halunnut päästä tekemään mehukkaan pahisroolin!"

Hinnat

Aikuinen 25€

Lapsi 15€ (3-14v)

Eläkeläinen 22€

Perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta) 74€