Thelma Siberg

Pahaa sisarpuolta näyttelevä Thelma Siberg on tullut tutuksi TV2 Uusi Päivä -sarjasta Krista Kortelaisen roolista. TV-työn lisäksi Thelmaa on nähty teatterilavoilla ja nyt Taaborilla jo neljättä kesää.

"Lapsesta asti olen ollut kova esiintymään ja jo hyvin varhain huomasin nauttivani siitä kovasti. Kavereiden kanssa yhteisiä näytelmiä harjoitellessa ymmärsin homman hauskuuden, teatterin taian. Sitä samaa lapsenomaista fiilistä saan kokea Taaborinvuorella. Luonnon keskellä leikitään tällä kertaa Tuhkimoa. Ihanaa!"

Thelma huomasi jo lukioikäisenä ajautuneensa näyttelijän ammattiin.
"Ilman mitään kokemusta ja odotuksia osallistuin uuden koko perheen draamasarjan koekuvauksiin ja sain roolin. Muistan ajatelleeni, että noh, vuoden-pari ne varmaan mua tässä pitää ja sitten pitää keksiä jotain muuta. Kahdeksan vuotta sain lopulta olla mukana, sarjan päättymiseen saakka. Se oli mun koulu, tärkeä matka. Niillä eväillä lähdin kohti uusia seikkailuja. Kuluneen 8 vuoden aikana huomasin myös ajautuneeni juontajan töihin, joka tuntuu myös omalta jutulta."

Sisarpuolen rooli on Thelman ensimmäinen "pahisrooli"

"Olen super-innoissani tästä! Kaikki edeltävät roolini ovat olleen melko puhtoisia ja pitkään olen halunnut päästä tekemään mehukkaan pahisroolin. Tästä tulee varmasti hauskaa, enkä malta odottaa kesää! Taaborilla nähdään!"

Hinnat

Aikuinen 25€

Lapsi 15€

Eläkeläinen 22€

Perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta) 74€