Nora Löfving

 

Monenlaiset estradit ovat tuttuja Nora Löfvingille jo teinivuosista. Hän aloitti Show-elämän muotinäytöksissä ja mainoksissa, oli mukana kabareessa ja kokeili siipiään Pariisissakin. Hän teki pitkään työtä Taavi Vartian kanssa saatuaan Titti Kilapan roolin MTV3:n tv-sarjassa Samaa sukua, eri maata. Hän näytteli Vartian ohjauksessa myös YLE:n kuuluisassa sarjassa "Pertsan ja Kilun uudet seikkailut".

Noran laajaan kokemukseen kuuluvat juontajan tehtävät tv-ohjelmissa ja erilaisissa tapahtumissa, ja tuttuja ovat myös baletin ja oopperan näyttämöt taustanäyttelijänä. Viime vuosina hän on estradiesitysten lisäksi vieraillut näyttelijänä useissa tv-sarjoissa. Taaborilla Nora on esiintynyt näytelmissä Heinähattu ja Vilttitossu, sekä Peppi Pitkätossu. Tänä kesänä hänet nähdään pahana äitipuolena.

Nora odottaa kesää jo innolla: "Kesäteatterin upeat esitykset ovat olleet osa kesäsuunnitelmiamme jo monen vuoden ajan, ja on ihanaa päästä taas itsekin mukaan näyttelemään! Ja tietysti odotan jälleen innolla yhteistyötä Taavin ja koko ryhmän kanssa!"

Hinnat

Aikuinen 25€

Lapsi 15€

Eläkeläinen 22€

Perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta) 74€