Nora Löfving

 

   

Monenlaiset estradit ovat tuttuja Nora Löfvingille jo teinivuosista. Hän aloitti Show-elämän muotinäytöksissä ja mainoksissa, oli mukana kabareessa ja kokeili siipiään Pariisissakin. Hän teki pitkään työtä Taavi Vartian kanssa saatuaan Titti Kilapan roolin MTV3:n tv-sarjassa Samaa sukua, eri maata. Hän näytteli Vartian ohjauksessa myös YLE:n kuuluisassa sarjassa "Pertsan ja Kilun uudet seikkailut".

Noran laajaan kokemukseen kuuluvat juontajan tehtävät tv-ohjelmissa ja erilaisissa tapahtumissa, ja tuttuja ovat myös baletin ja oopperan näyttämöt taustanäyttelijänä. Viime vuosina hän on estradiesitysten lisäksi vieraillut näyttelijänä useissa tv-sarjoissa. Taaborilla Noran ensiesiintyminen nähtiin kesällä 2017 Halise Alibullenin roolissa näytelmässä Heinähattu ja Vilttitossu. Nyt Nora pääsee lavalle kolmoisroolissa opettajana, Tommin ja Annikan äitinä sekä sirkustaiteilija Carmencitana.

-Taaborin Kesäteatterin upeat esitykset ovat olleet osa kesäsuunnitelmiamme jo monen vuoden ajan, ja on ihanaa päästä taas itsekin mukaan näyttelemään! Ja tietysti odotan jälleen innolla yhteistyötä Taavin ja koko ryhmän kanssa!

Hinnat

Aikuiset: 25,00 €
Lapset (3-14v): 15,00 €
Eläkeläiset: 22,00 €

Perhelippu: 74,00€
(perhelippuun sis. 2 aik. ja 2 lasta)