Marita Taavitsainen


Koko kansan rakastama Marita Taavitsainen näyttelee sekä Tuhkimon äitiä että haltiatarta, joka rohkaisee ja auttaa Tuhkimoa toteuttamaan suuren unelmansa.


Marita on näytellyt Vartian ohjauksessa jo useina vuosina, ja hänet on nähty myös Tuhkimoa näyttelevän Alina Tomnikovin kanssa Taaborilla näytelmässä Peter Pan. Sen lisäksi Marita on ollut mukana näytelmissä Heinähattu ja Vilttitossu sekä Vaahteramäen Eemeli. Maritalla on kokemusta myös muista kesäteattereista, ja jo uransa alkutaipaleella hän esiintyi mm. Kotkan teatterissa, laulunäytelmässä, joka kertoi Harmony Sisterseistä. Vuoden 1995 Tangokuningattareksi valitun Maritan nousu tähtitaivaalle tapahtui lopullisesti jo vuonna 1998, kun jättihitti Andre voitti Syksyn Sävelen.


Marita Taavitsainen on palkittu Vuoden naissolistin Emma -palkinnolla, ja ansiolistalta löytyy myös Iskelmä Finlandia ja Suomen Euroviisu -ehdokkuudet. Marraskuussa 2016 Marita sai Kullervo Linnan Säätiön palkinnon. Viime syksynä hän osallistui näyttävästi Tanssii tähtien kanssa -tv-sarjaan.


- Ihanaa viettää taas kesä Taaborinvuorella. Asun lähellä, eli työmatka on lyhyt, ja ennen kaikkea Tuhkimo - no sehän nyt vaan on niin ihastuttava satu!

Hinnat

Aikuinen 25€

Lapsi 15€ (3-14v)

Eläkeläinen 22€

Perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta) 74€