TUHKIMO

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että kesällä 2019 toteutamme Taaborinvuorelle todellisen satuklassikon, kauniin ja riipaisevan tarinan, jonka juuret ovat kaukana historiassa. Näytelmästä on vuosisatojen varrella tehty lukuisia erilaisia kirjallisia versioita, ja ensimmäinen niistä on tiedettävästi jo 800-luvulta. Tarinassa on ikiaikaisia arvoja, unelmia ja pohdintoja, joita aika ei voi muuttaa. Siksi tämä näytelmä on vahvasti kiinni myös nykyajassa.

Taavi Vartian ohjaamana Taaborille syntyy kesällä koskettava, hauska ja unohtumaton TUHKIMO!

Nimikkoroolin näyttelee valovoimainen Alina Tomnikov. Elokuvista, TV-sarjoista, tv-draamoista, matkailuohjelmasta, teatterista ja mm. Putouksesta tuttu Alina palaa Taaborille viiden vuoden tauon jälkeen.
Alina Tomnikov odottaa tulevaa kesää lämmöllä:
- Taaborinvuori on paikka, missä minulla on aina ollut hyvä olla, viettää kesää ja kertoa tarinoita. Se on kuin oma maaginen maailma metsän keskellä, jonne saa sukeltaa muutamaksi viikoksi kaiken hektisen kuvausrumban keskellä, näyttelijätär kuvailee.
- Taavin kanssa ollaan luotu tarinoita yhdessä läpi vuosien! Odotankin siksi innolla ensi kesän yhteistyötä Taavin kanssa näyttämön puolella, koska viime vuosina ollaan pyöritty yhdessä enemmän kameran edessä ja takana.

Muissakin rooleissa nähdään Taaborin kesäteatterista tuttuja esiintyjiä. Mukana ovat jälleen mm. Marita Taavitsainen, Thelma Siberg, Nora Löfving, Miko Jaakkola ja Joonas Vartia.

Ohjaaja Taavi Vartialle tuleva näytelmä on jo 11. Taaborinvuorella. Varsinkin elokuvistaan ja tv-sarjoistaan tunnettu ohjaaja suhtautuu Taaborinvuoren näytelmiinsä samalla kunnianhimolla kuin muihinkin produktioihin. Korkeatasoisina ja "leffamaisina" arvostellut näytelmät ovat tuoneet Nurmijärven Taaborinvuorelle ennätykselliset kävijämäärät jo vuosien ajan.

Hinnat

Aikuinen 25€

Lapsi 15€

Eläkeläinen 22€

Perhelippu (sis. 2 aikuista ja 2 lasta) 74€